++ Ontwerp © Kim Langie
 
LU JONG - TIBETAN HEALING YOGA

LU JONG IS EEN OUD TIBETAANS SYSTEEM VAN BEWEGINGEN EN ADEMHALINGEN TER BEVORDERING VAN GEZONDHEID EN GELUK.

HET ZIJN EENVOUDIGE BEWEGINGEN DIE DOOR IEDEREEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN, EN WAAR- VAN HET EFFECT AL HEEL SNEL VOELBAAR IS. DOOR EEN COMBINATIE VAN VORM, BEWEGING EN RITMISCHE ADEMHALING VERZORGEN WE OP EEN ZACHTE MANIER DE WERVELKOLOM EN OPENEN SUBTIELE LICHAAMSKANALEN.

Zo worden blokkades zachtjes losgemaakt en kan de energie weer op de juiste manier stromen. Hierdoor verbetert je lichamelijke gezondheid, je ziet de dingen helderder en je voelt meer energie.

De effecten kunnen voelbaar zijn op vele vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en ge- heugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven. Lu Jong is geschikt voor elke leeftijd en be- kwaamheid. Door Lu Jong leren we in het hier en nu zijn. Het vergroot ons lichaamsbe- wustzijn en kalmeert de geest.

Tijdens een basisreeks van tien lesuren leer ik u de 23 Lu Jong bewegingen aan. Ik geef vooral aandacht aan de bewegingen van de vijf elementen (ruimte, aarde, wind, vuur en water) aangevuld met oefeningen voor de lichaamsdelen, de vitale organen en de algemene conditie. Daarna kan je instappen in de vervolgreeks waar we de bewegingen verder uitdiepen en aanvullen met mindfulness oefeningen en meditatie.

EXTRA INFO: DE EERSTE LES VAN DE BASISREEKS WORDT VOORZIEN ALS EEN PROEFLES.
U BESLIST ...

LUJONGRONSE