++ Ontwerp © Kim Langie
 
TOG CHÖD - WISDOM SWORD PRACTICE

TOG CHÖD ZIJN OEFENINGEN MET EEN LICHT HOUTEN ZWAARD. HET BRENGT DE GEEST EN HET LICHAAM IN HARMONIE EN TOT RUST. HET ZWAARD VAN DE WIJSHEID GAAT JE HELPEN MEER IN HET NU TE LEVEN. HET GEEFT JE MEER ZELFVERTROUWEN, GEMOEDSRUST EN DE KRACHT OM BESLISSINGEN TE NEMEN.

TOG CHÖD IS EEN DYNAMISCHE, MEDITATIEVE VORM OF MINDFULNESS IN BEWEGING. HET IS ZEER HEILZAAM BIJ STRESS EN BURN-OUT. TOG CHÖD GEEFT ONS DE INNERLIJKE KRACHT OM DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN ONS LEVEN OP TE NEMEN EN BESLISSINGEN TE NEMEN. ONS LICHAAM EN ONZE GEEST WOR- DEN GETRAIND EN GEZUIVERD, DE GIFSTOF- FEN WORDEN VERBRAND. HET VERBETERT ONS COÖRDINATIEVERMOGEN EN IS GOED VOOR ONZE GEZONDHEID EN CONDITIE. HET STOPT ONZE GEDACHTENSTROOM EN MAAKT ONZE GEEST HELDER EN LEEG.

Extra info: De eerste les van de basisreeks wordt voorzien als een proefles. U beslist na de eerste les of u zich wenst in te schrijven. Indien u de lessenreeks wenst te volgen, betaal je het volledige bedrag na de eerste les.

Indien je voelt dat het niets voor jou is, betaal je enkel deze les (€ 15 / Lu Jong • € 40 / Tog Chöd).

Praktisch: Comfortabele kledij, sportschoenen voor Tog Chöd, yogamat en eventueel yogakussen (te verkrijgen bij Release).

LUJONGRONSE