++ Ontwerp © Kim Langie
 
ANGÉLIQUE SYROIT

ANGÉLIQUE IS EEN HOLISTISCH LICHAAMSTHERAPEUT, LIFESTYLE COACH EN EXERCISE SPECIALIST MET MEER DAN 15 JAAR ERVARING.

UIT PASSIE VOOR DE OOSTERSE FILOSOFIE EN MASSAGETECHNIEKEN STARTTE ZE HAAR PRAKTIJK RELEASE IN 2002. ZE WOU VOORAL DUIDELIJK MAKEN DAT FYSIEKE KLACHTEN EEN SIGNAAL ZIJN VAN EMOTIONELE, MENTALE EN/OF PSYCHISCHE KLACHTEN.

Als ergotherapeut (8 jaar werkzaam geweest in een revalidatiecentrum) werd zij reeds opgeleid om de mens als één geheel te beschouwen. Deze holistische visie gecombineerd met Oosterse wijsheid geeft een meerwaarde aan haar behandelingen.


VANUIT HAAR HOLISTISCHE BENADERING BEGELEIDT ZIJ MENSEN NAAR EEN INNERLIJK WELBEVINDEN EN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL.

Holistisch betekent dat zij niet alleen kijkt naar de mentale of psychische factoren achter het menselijk gedrag, maar ook naar de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens en er vraagstukken rond zingeving bij betrekt.

Deze kennis deelt Angélique graag met jullie tijdens haar lichaamsbehandelingen, yogalessen, mindfulness cursus en personal coaching. Door Oosterse tradities en wijsheden te combineren met Westerse methodes is het bij BLESS puur genieten uit een waaier energetische en/of actieve behandelingen. Elke vrouw of man wordt hier ongestoord verzorgd met hoogkwalitatieve producten in een oase van rust.